Container verschepen prijzen

Container verschepen prijzen

U wilt een container verschepen en bent op zoek naar de bijbehorende prijzen? Zoek niet verder. Bij BSF Expeditie vindt u de beste prijs om uw container of containers op de juiste plek van de bestemming te krijgen.

Prijzen van container verschepingen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Door de vele aanbieders van containervervoer ziet u vaak de "bomen door het bos" niet meer. Onze zeevrachtspecialisten staan graag voor u klaar om voor u de beste prijs tegen de meest gunstige voorwaarden voor uw lading te regelen.

Wat bepaalt de prijs van een container?

De prijs van het verschepen van een container hangt af van verschillende factoren:

  • Het type container, bijvoorbeeld 20ft of 40ft container.
  • Het type lading (FCL of LCL).
  • Het gewicht en de afmetingen van de zending.
  • Het soort goederen en de manier waarop ze verpakt zijn.
  • De vertrekhaven.
  • De bestemmingshaven.

Naast bovenstaande factoren die de prijs van een container verschepen bepalen, komen er wellicht nog andere kosten bij, zoals kosten van eventueel voor- of natransport, douanedocumenten, verzekeringen, containerhuur of kadehuur.

Bereken de prijs voor de container verscheping

BSF Expeditie biedt voor het verschepen van uw container alle bestemmingen ter wereld aan. Wilt u de exacte prijs weten van het verschepen van uw container? Vraag dan geheel vrijblijvend online een offerte aan. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten.