Groupage transport

Groupage transport

Groupage transport betekent dat verschillende kleinere ladingen worden samengevoegd tot één grote(re) lading. Op deze manier wordt het vervoer efficiënter georganiseerd en worden kleinere partijen ook de kans geboden om hun lading te kunnen vervoeren.

LCL: Groupage bij zeevracht

Groupage is bij alle soorten vervoer mogelijk. Wanneer goederen via zeevracht worden samengebracht tot één lading, wordt ook wel gesproken van LCL (Less than Container Load). Bij deze vorm van transport wordt de container gedeeld met verschillende partijen.

Maar groupage transport is niet alleen mogelijk in geval van zeevracht. Ook bij luchtvracht of autotransport, is het mogelijk om kleinere hoeveelheden te verzenden en de lading samen te voegen met andere partijen.

BSF Expeditie, uw groupage-expediteur

Bent u op zoek naar een specialist voor uw groupage zending? BSF Expeditie is dè specialist op het gebied van groupage zendingen. Zo kunt u erop rekenen dat uw transport zo efficient mogelijk, tegen de laagst mogelijke kosten wordt georganiseerd. Daarbij hoeft u niet in te leveren op betrouwbaarheid en snelheid. Uw deellading is bij BSF Expeditie in goede handen.

Wilt u weten wat uw groupage zending gaat kosten? Vraag dan direct online een LCL offerte aan of neem contact op met onze groupage specialisten.

 offerte aanvragen