Even voorstellen: Jeanine van Balen

Even voorstellen: Jeanine van Balen

Wie zijn de mensen achter BSF Expeditie? 

Wie zijn de mensen achter BSF Expeditie? Jeanine is vanaf 2005 werkzaam binnen het bedrijf als medewerker B/L, maar ook rijdt zij dagelijks naar onze klanten en de rederijen om de BL's (Bills of Lading) persoonlijk langs te brengen en op te halen.

Meer over Jeanine:

In mijn vrije tijd: Breng ik veel tijd door met mijn paard Vigo. Samen met Vigo doe ik mee aan dressuur wedstrijden en af en toe maken we een heerlijke rit op het strand of door het bos. Daanaast probeer ik mijn conditie op peil te houden met hardlopen.

In het weekend vind ik het heerlijk om samen met mijn vriend Ruud lekker een stuk te fietsen. Of om samen met Ruud, de kinderen en de hond lekker uit te waaien tijdens een lange strand- of boswandeling.

Opleiding: Ik wilde als klein meisje al paardeninstructrice worden. Ik heb daarom de de opleiding LAS/MAS en ORUN gedaan. Als hobby geef ik af en toe nog steeds paardrijles. 

Tien jaar geleden ben ik bij BSF Expeditie gaan werken als koerier. Door de jaren heen ben ik steeds meer mijn collega’s gaan assisteren op de documentatie-afdeling.

Favoriete vakantiebestemming: Ik vind het heerlijk om met Ruud en de kinderen naar een zonnige bestemming te gaan. Maar je kunt me net zo goed met mijn paard op de Veluwe vinden.