Kosten container verschepen

Kosten container verschepen

De kosten om een container te verschepen kunnen aanzienlijk verschillen per aanbieder. Wij helpen u graag bij het vergelijken van de verschillende aanbieders en kiezen voor de partij die het beste bij uw wensen aansluit. Dit betekent dat u aanzienlijk op uw kosten kan besparen.

Welke factoren bepalen de kosten?

BSF Expeditie helpt u graag bij uw keuze om uw vracht op de meest optimale manier te verschepen. Door onze uitgebreide ervaring en goede samenwerking met diverse rederijen, zijn wij in staat om altijd zeer concurrerende tarieven tegen uitstekende voorwaarden voor uw lading aan te bieden.

De kosten voor het verschepen van een container zijn afhankelijk van:

  • De vertrekhaven
  • De bestemmingshaven
  • Het type container
  • Het gewicht en de afmetingen van de goederen
  • Het soort goederen en de verpakkingswijze
  • De keuze tussen FCL of LCL

Andere kosten waar u rekening mee moet houden

Naast de kosten die u betaalt voor het daadwerkelijke transport van de container, moet u rekening houden met andere kosten, die u in sommige gevallen moet voldoen. U kunt hierbij denken aan kosten voor het opmaken van de douanepapieren, verzekeringen of eventuele kosten voor transport naar de vertrekhaven of transport vanaf de bestemmingshaven naar de eindbestemming. Als u de container langer dan het vrije gebruik nodig heeft, komen hier ook nog kosten voor containerhuur (detention) of kadehuur (demurage/storage) bij.

Kosten container verschepen berekenen

BSF Expeditie verzorgt zeevracht van en naar alle bestemmingen ter wereld. Wilt u de kosten om een container te verschepen precies weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een online offerte aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie.  

offerte aanvragen