Kosten luchtvracht

Kosten luchtvracht

De kosten voor uw luchtvracht bestaan naast het tarief van de verzending ook uit bijkomende kosten van de inklaring bij de douane bij import of bij export het exportdocument. Verder kunt u denken aan transportkosten voor wegbrengen van de goederen tot aan de luchthaven van vertrek of misschien wel het ophalen van de goederen op de luchthaven van bestemming om deze tot aan het afleveradres te leveren. 

De kosten voor het vervoer van uw goederen per luchtvracht zijn natuurlijk belangrijk voor u. Dat begrijpen wij als geen ander. Of het nu gaat om een prijsindicatie ter oriëntatie of juist om prijs een spoedzending die snel weg moet te regelen, bij BSF Expeditie krijgt u altijd snel een heldere en transparante offerte. 

Onze luchtvracht specialisten staan voor u klaar

Wilt u de kosten voor uw luchtvracht laten berekenen? Neem dan contact op met onze luchtvracht specialisten op 0181-391515 of stuur een email naar info@bsf.nl.  

Of vraag direct online een offerte aan.

Een wereldwijde dekking

Waar uw vracht ook naar toe moet of vandaan komt, dankzij ons wereldwijde netwerk van transporteurs, bieden wij luchtvracht services naar iedere bestemming ter wereld. Wij bieden diensten aan vanaf alle luchthavens in Europa naar alle bestemmingen ter wereld en andersom. 

Neem contact met ons op en gun uzelf de rust van het werken met een deskundige partner.