Maak kennis met Mabelie Samuels

Maak kennis met Mabelie Samuels

Wie zijn de mensen achter BSF Expeditie? 

Wie zijn de mensen achter BSF Expeditie? Mabelie werkt sinds 1 mei 2015 bij BSF Expeditie als Medewerker Marketing & Sales. In deze functie is zij verantwoordelijk voor zowel de (online) marketing als de acquisitie van nieuwe klanten.

Meer over Mabelie:

In mijn vrije tijd: Ben ik moeder van Anna van twee jaar. Ik vind het heerlijk om tijd met haar door te brengen in de speeltuin of samen te kleuren of boekjes te lezen. Verder ben ik samen met mijn vriend Ries en Anna veel op het strand te vinden. We wonen in Ouddorp, dus het strand is nooit ver weg.

Opleiding: Ik heb na mijn HBO opleiding Commerciële Economie nog een WO opleiding Marketing afgerond. Ik wilde me graag verder verdiepen in marketing en had daarnaast nog een goede motivatie, namelijk nog wat langer genieten van het studentenleven.

Favoriete vakantiebestemming: Vroeger waren de vakantiebestemmingen wat exotischer dan tegenwoordig met een klein meisje van twee jaar. Nu Anna nog klein is, vermaken we ons prima in een vakantiepark in Nederland of België, maar ik heb nog veel bestemmingen op mijn verlanglijstje staan, zoals bijvoorbeeld China, Argentinië en Amerika.