Pallet transport

Pallet transport

Bent u op zoek naar een partij om uw pallet transport te verzorgen? Zoek dan niet verder, want bij BSF Expeditie bent u aan het juiste adres.

Een pallet verzenden

Bij BSF Expeditie kunt u terecht voor het transport van een pallet naar iedere gewenste bestemming. Of het nu gaat om een Europese bestemming of een bestemming buiten Europa, door ons wereldwijde netwerk kunt u met ons letterlijk alle kanten op.

ISPM15: Fumigatie van uw pallet

Het voordeel van werken met een specialist in pallet transport, is de complete ontzorging van A tot Z. Natuurlijk wilt u dat uw pallet zo snel mogelijk en tegen de beste prijs wordt verzonden, maar daarnaast wilt u natuurlijk dat uw pallet voldoet aan de regels die in het land van ontvangst gelden. Zo stellen steeds meer landen eisen aan houten verpakkingen, dus ook aan pallets. Om ongedierte te voorkomen moet de pallet dan een warmtebehandeling krijgen conform ISPM15. BSF Expeditie geeft u graag advies over de fumigatie van uw pallet.

Offerte voor uw pallet aanvragen

Wilt u weten wat uw pallet transport gaat kosten? BSF Expeditie geeft u direct, een duidelijke en transparante offerte. Ook staan wij graag voor u klaar als u meer wilt weten over de mogelijkheden van fumigatie en/of ISPM15.

Neem contact op met één van onze medewerkers of vraag online uw offerte aan.