Even voorstellen: Remi Pothuizen

Even voorstellen: Remi Pothuizen

Wie zijn de mensen achter BSF Expeditie?  Remi Pothuizen is al ruim 15 jaar werkzaam bij BSF Expeditie op de export afdeling.

Meer over Remi:

Bij BSF Expeditie: houd ik mij voornamelijk bezig met de operationele zaken op het gebied van export. Na de HAVO heb ik in de avonduren de opleiding Scheepvaart Vervoer en Expeditie gedaan. Al sinds het jaar 2000 ben ik met veel plezier werkzaam bij BSF. Het is net een huwelijk; een onvoorwaardelijk verbond in goede en slechte tijden. Ik vind het belangrijk dat je weet wat je aan elkaar hebt. Niet alleen intern bij collega's onderling, maar ook ten aanzien van klanten en relaties. Wanneer een klant een order plaatst of een probleem bij je neerlegt, dan moet hij of zij er zeker van kunnen zijn dat het goed komt of tenminste het volledige vertrouwen hebben dat alles binnen het mogelijke én meer wordt gedaan. Transparantie, absoluut vertrouwen en respect voor alle betrokken partijen is in onze branche het fundament voor een succesvolle samenwerking. Het gaat om de gehele keten; van leverancier tot en met de afnemer, inclusief alle logistieke schakels die hier onderdeel van zijn.

In mijn vrije tijd: ben ik actief als voorzitter van de Stichting Chauffeurs Activiteiten Zuid-West Nederland. De doelstelling van deze stichting is het imago van het beroep chauffeur te verbeteren. Wij organiseren behendigheidswedstrijden voor beroepschauffeurs en demonstreren wat er allemaal komt kijken bij efficiënt, veilig en milieubewust transport.

Mijn grootste hobby: is muziek. Als kleuter zat ik al achter de piano en ik ben er eigenlijk nooit meer achter vandaan gegaan. Bijna iedere dag neem ik wel even plaats achter de toetsen. Mijn muzieksmaak is vrij breed; van B.B. King tot Hazes. Verder ben ik zeer geïnteresseerd in auto’s; van klassiek tot modern. Oh ja, ook ben ik groot liefhebber van James Bond. 

Typisch Remi:
“Let the good times roll!”