Even voorstellen: Roel van Tuyl

Even voorstellen: Roel van Tuyl

Wie zijn de mensen achter BSF Expeditie?  Roel van Tuyl is vanaf 2012 werkzaam binnen het bedrijf als mede eigenaar en commercieel manager. Wilt u een offerte opvragen voor een export of import zending? Dan kunt u bij Roel terecht op telefoonnummer 0181-391525 of roel@bsf.nl. 

 

Meer over Roel:

In mijn vrije tijd: ben ik het liefst lekker actief bezig zoals een leuk projectje in of om het huis. Om buiten het harde werken en drukke gezinsleven met drie kinderen lekker fit te blijven, probeer ik minimaal twee keer per week te sporten. Op een doordeweekse avond een bokstraining en op zondagochtend een bootcamptraining op het strand met een gemotiveerde groep. ’s Middag proberen we dan met het gezin iets leuks te ondernemen, voordat de drukke zondagavond weer gaat beginnen.

Opleiding: Ik vind opleiding en training erg belangrijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Buiten alle functiegerelateerde opleidingen en trainingen heb ik de HTS gedaan en onlangs mijn master behaald aan de Rotterdam School of Management Erasmus University.

Favoriete vakantiebestemming: Met het gezin naar de zon in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Direct aan het strand en heerlijk genieten van een wijntje. Wanneer de kinderen wat ouder zijn, dan gaan we zeker nog een keer een rondreis maken door Amerika.

 contact