Transport containers

Transport containers

Het transport in containers vindt plaats in 20ft en 40ft containers. BSF Expeditie verzorgt het transport over zee in verschillenden soorten containers, zoals reefer containers, high cube, flatracks en open top containers. U kunt bij ons terecht voor zowel FCL (Full Container Load) en LCL (Less than Container Load) zendingen.

Zeecontainer bestemmingen

Waar u uw zeevracht ook naartoe wilt verschepen of vanuit welke bestemming uw zeevracht ook komt, ons wereldwijde netwerk zorgt ervoor dat u overal ter wereld van en naartoe kunt met uw zeevracht.

  • Zuidoost-Azië
  • Midden en Verre Oosten
  • Australië en Nieuw-Zeeland
  • Verenigde Staten en Canada
  • Europa (via short-sea)

Voor- en natransport na zeevervoer

Naast het vervoer per containerschip, verzorgen wij ook het voor- of na transport op het benodigde chassis. Bij import zendingen betekent dit het laden en vervolgens het transport naar de laadhaven. Ook regelen wij het vervoer naar de eindbestemming via spoor, binnenvaart of per vrachtwagen over de weg. Verder kunt u bij ons terecht voor het inklaren van de goederen in Nederland.

Bij exportzendingen kunt u denken aan het binnenlands vervoer en het natransport naar de eindbestemming. De douanedocumentatie om de goederen uit te klaren en de douaneafhandeling in de loshaven is ook bij ons in goede handen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transport van containers? Vraag dan gerust een offerte aan of neem eerst contact met ons op.

 

offerte aanvragen