Transport pallet

Transport pallet

Pallet transport eenvoudig, voordelig en snel regelen? Kies dan voor de complete ontzorging van BSF Expeditie. Wij verzorgen het transport van uw pallet van A tot Z. U profiteert direct van onze concurrerende tarieven, terwijl u niet hoeft in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Uw pallet fumigeren?

Steeds meer landen stellen strengere eisen aan pallets die het land binnenkomen via import. Deze regels worden ISPM15 genoemd. ISPM15 betekent voor u als transporteur dat houten verpakkingsmateriaal van uw zending moet worden behandeld, om te voorkomen dat levend ongedierte via het transport wordt verspreid.

Transport pallet tarieven

Als u een pallet wilt versturen, wilt u natuurlijk direct weten waar u aan toe bent wat betreft de kosten. Bij BSF Expeditie krijgt u direct een overzichtelijk offerte met een concurrerend tarief. Daarnaast adviseren wij u graag wat er nog meer bij het transport komt kijken. Zo krijgt u direct een persoonlijk aanspreekpunt. Onze specialisten weten precies aan welke eisen de verzending moet voldoen en regelen uw transport van begin tot eind tot in de puntjes.

Vraag direct een offerte aan of neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze pallet transport specialisten.