Transport zeecontainer

Transport zeecontainer

Of u nu op zoek bent naar het transport in een zeecontainer van 20ft of 40ft, bij BSF Expeditie kunt u terecht voor alle soorten zeecontainers. Wij verzorgen zowel FCL als LCL zendingen voor en zijn actief in verschillende branches, zoals recyclables, tuinbouw, groothandels en nog veel meer.

Transport services

Op het gebied van zeevracht, kunt u bij ons gebruik maken van elk gewenst equipment, zoals reefer containers, high cube en open top containers. Ook kunt u bij ons terecht voor verticaal laden en kiepen voor recyclable materialen.

Of het nu gaat om import, export of cross-trade zending, wij regelen uw wereldwijd zeecontainer transport vanaf en naar iedere gewenste bestemming ter wereld.

Aanvullende services op zeevracht

Behalve voor zeevracht bent u ook bij ons aan het juiste adres voor aanvullende diensten, zoals het voor- of na transport, douanedocumenten en afhandeling, verzekeringen en fiscale vertegenwoordiging.

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van zeecontainer transport? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

offerte aanvragen