Zeecontainer transport

Zeecontainer transport

Zeecontainer transport, container transport, zeevracht transport of transport in containers is heel wat meer dan alleen maar een container op een boot laden. Je hebt als exporteur namelijk te maken met een veelheid van factoren zoals afvaarten, bestemmingen, vervoer naar een terminal, begeleidende exportdocumenten, verzekeringen en ga zo maar door. Gelukkig zijn er expediteurs als BSF Expeditie die u wat betreft zeecontainer transport al deze zaken uit handen nemen, zodat u ze vrij heeft voor waar u weer goed in bent. 

Optimaal zeecontainer transport

Het kiezen van de juiste vervoerder voor zeecontainer transport, het vergelijken van tarieven, het opstellen van de benodigde vervoers- en exportdocumenten en contracten en het doorlopen (en versnellen!) van douaneformaliteiten vragen veel specialistische kennis. BSF Expeditie kan als onafhankelijke expediteur met een uitgebreid internationaal netwerk van rederijen, altijd de beste condities bedingen voor uw exportladingen. Dat geldt voor zeecontainer transport van volle zeecontainers maar net zo goed voor export met LCL en groupage. Op deze manier kunnen ook kleinere exporteurs betere condities krijgen voor hun zeecontainer transport.

Zeecontainer transport door BSF

Als u uw zeecontainer transport laat verzorgen door BSF, dan bent u zeker van een groot aantal voordelen:

  • Diverse soorten zeecontainers mogelijk: bijvoorbeeld high cube, open top, flatrack of reefer
  •  Wij bedingen ruim voldoende freetime op de terminals: hierdoor een minimaal risico op boetes in de vorm van detentie/demurrage
  • IT-oplossingen in eigen beheer, waardoor kostenvoordeel voor u ontstaat

Offerte voor zeecontainer transport

Onze expediteurs gaan graag aan de slag met uw zeecontainer transport. Wenst u een offerte te ontvangen voor het transport van uw ladingen? Neem dan direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar 0181 - 391 515. 

< terug naar zeevracht

Neem contact op