Zeevracht LCL

Zeevracht LCL

Bij zeevrachtcontainervervoer kunt u er ook voor kiezen om slechts een deel van de container te gebruiken, dit wordt LCL genoemd. LCL staat voor Less Container Load en betekent dat één container gedeeld wordt door verschillende partijen. Een andere benaming voor LCL is groupage.

LCL of FCL?

Over het algemeen geldt dat bij een lading tot 12 pallets LCL de beste en goedkoopste optie is. Heeft u een grotere lading te vervoeren? Dan kunt u beter kiezen voor Full Container Load. Wilt u advies over welk type zeevracht voor u de beste keuze is, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Het LCL proces

BSF Expeditie ontzorgt u van A tot Z bij uw LCL zending. Zo verzorgen wij het daadwerkelijk transport en zorgen ervoor dat uw vracht tijdig en in de juiste staat op de gewenste bestemming wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al het bijbehorende papierwerk, zoals douanedocumenten en/of exportdocumenten.

Import, export & cross-trade

U kunt een LCL zeevracht zending boeken om goederen in Nederland te importeren of juist te exporteren naar het land van bestemming. Ook bieden wij LCL cross-trade zendingen aan. 

Vraag direct een LCL offerte op en u ontvangt direct een helder en scherp tarief. 

contact