Cross trade

Cross trade betekent dat de goederen rechtstreeks van de producent naar de koper worden vervoerd, zonder dat deze de thuishaven van de im- of exporteur aandoen. Bij BSF Expeditie kunt u rekenen op de beste coördinatie en organisatie van uw cross trade op een neutrale manier.

Cross trade: rechtstreeks van A naar B

Met de groei van de internationale handel in de afgelopen decennia en de talloze import- en exportbewegingen die daaruit voortvloeiden, zijn veel rederijen steeds meer routes gaan bevaren zonder veelgebruikte (tussen)havens aan te doen. Dit wordt ook wel cross trade genoemd.

Deze toename heeft voor u als importeur of exporteur als voordeel dat u kosten bespaart op het transport, doordat uw lading rechtstreeks naar de eindbestemming wordt vervoerd.

Uw cross trade specialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor cross trade voor uw zeevracht? Bij BSF Expeditie heeft u één aanspreekpunt en kunt u rekenen op een deskundige partner, die alle papierwerk voor u uit handen neemt. Neem contact op met één van onze cross trade specialisten op telefoonnummer 0181-391515.

 

Neem contact op

we-deliver

Interesse in onze vracht- en douane-diensten? Onze specialisten helpen u graag!