Bel ons >
Client Portal >
Bel ons >
Client Portal >

Douane expediteur / diensten

BSF Expeditie B.V. is een douane expediteur, gevestigd in Hellevoetsluis, nabij Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten zee- en luchtvracht

Bovendien hebben wij als douane expediteur jarenlange ervaring in de afwikkeling van alle soorten douane documenten zoals:

   Douanediensten

   Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste regels op het gebied van douane-afwikkeling en de eisen die de autoriteiten van alle landen stellen.  Zo kunt u bij BSF Expeditie B.V. terecht voor in- en uitklaringen, fiscale vertegenwoordiging, de opmaak en controle van documenten, facturatie, maar ook advies en consulting op het gebied van douaneformaliteiten.

   Documentatie rondom export en import

   Helaas voor u als importeur of exporteur gaat internationale handel hand in hand met een heel andere handel, namelijk een ‘papierhandel’. Dan is het prettig om te weten dat BSF Expediteurs ook daar de handen niet voor omdraait. We hebben als gevestigde internationale douane-agent ruime ervaring in de douane-afwikkeling van containertransport bestemd voor import, export en cross-trade.Onze gedreven en goedopgeleide medewerkers kennen de eisen die de douane-autoriteiten per individueel land stellen ten aanzien van documentatie als hun broekzak. Zij geven uw uitvoerdocumenten, inklaringen en T1-documenten bovendien volledig digitaal bij de douane aan. BSF Expediteurs is dus niet alleen sterk in de praktijk, maar ook ‘op papier’! 

   Douanediensten van BSF

   Als douane expediteur zijn onze belangrijkste diensten:

    Douanediensten

    Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste regels op het gebied van douane-afwikkeling en de eisen die de autoriteiten van alle landen stellen.  Zo kunt u bij BSF Expeditie B.V. terecht voor in- en uitklaringen, fiscale vertegenwoordiging, de opmaak en controle van documenten, facturatie, maar ook advies en consulting op het gebied van douaneformaliteiten.

    Heeft u vragen over de douane-afwikkeling van containertransport bestemd voor import, export of cross-trade? Neem dan gerust contact met ons op.

    Altijd de juiste oplossing
    voor uw kostbare lading

    Interesse in onze vracht- en douane-diensten of recyclables?
    Onze specialisten helpen u graag!

    © 2022 BSF Expediteurs. All rights reserved.

    Delen wordt gewaardeerd