Exportdocumenten

Er is wereldwijd veel vraag naar Nederlandse producten. In de afgelopen tien jaar is de export vanuit Nederland naar landen buiten de EU meer dan verdubbeld. China en de VS nemen een groot gedeelte van de export voor hun rekening. Samen zorgen zij voor een vijfde van de stijging van de exportwaarde van 17,9 miljard naar 33,8 miljard. Brazilië is een belangrijke groeimarkt voor export van Nederlandse producten. In tien jaar tijd is de uitvoer naar dit land bijna verzesvoudigd.

Exportdocumenten aanvragen

Bij BSF Expeditie kunt u terecht voor de opmaak van alle exportdocumenten, bijvoorbeeld een Certificaat van Oorsprong of een EUR.1 certificaat. Een CvO vraagt u aan bij export naar landen die niet zijn aangesloten bij de Europse Unie. Belangrijke exportlanden voor Nederland zijn: Singapore, Turkije, Mexico, Zuid-Korea, Hong Kong en Canada.

Binnen de EU zijn Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk de landen waar het meest naar uitgevoerd wordt. Naar deze landen is in een aantal gevallen een EUR.1 certificaat verstandig. In een aantal landen krijg u namelijk korting of zelfs vrijstelling op het tarief om de goederen in het betreffende land in te voeren.

BSF Expeditie regelt uw export

BSF Expeditie is in het bezit van een douanevergunning. Wij regelen uw exportdocumenten direct online, waardoor u verzekerd bent van een snelle, efficiente en foutloze afhandeling van de benodigde papieren.

Daarnaast zijn onze exportmedewerkers altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in alle landen wereldwijd, waardoor u goed geïnformeerd internationaal zaken doet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

we-deliver

Interesse in onze vracht- en douane-diensten? Onze specialisten helpen u graag!