LCL van en naar China

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare expediteur voor uw LCL zending vanuit of naar China, dan is BSF Expeditie de juiste keuze.

Zeevracht China

Bij LCL zeevracht naar China komt veel kijken. Zo is het niet alleen van belang dat uw vracht zo snel en zo efficient mogelijk wordt vervoerd, ook nemen wij de in- en uitklaringen en alle douaneformaliteiten graag voor u uit handen. Bent u juist op zoek naar een partij die alleen het transport voor u regelt? Ook dan maakt u wanneer u kiest voor BSF Expeditie, de beste keuze.

Dankzij ons grote netwerk, bieden wij alle bestemmingen in China aan: zoals Chiwan, Dalian, Fuzhou, Nansha, Ningbo, Qingdao, Shanghai, Shantou, Xiamen, Xingang en Yantian.

Luchtvracht China

Ook voor luchtvracht vanuit of naar China, kiest u voor BSF Expeditie. Door ons brede netwerk van agenten in dit land, bieden wij diensten op alle belangrijke luchthavens in China: Beijing, Hong Kong, Sjanghai, Guangzhou, Sanya, Zhengzhou, Qingdao, Wenzhou, Chengdu en Hangzhou.

Dus heeft u een LCL lading die u zo snel mogelijk naar China wilt verzenden? Neem dan direct contact op met de China specialist.

  

 

we-deliver

Interesse in onze vracht- en douane-diensten? Onze specialisten helpen u graag!