BSF Expediteurs

6 okt'16

Even voorstellen: Lionel van Wijnen

Wie zijn de mensen achter BSF Expeditie B.V.? Lionel van Wijnen is vanaf half september werkzaam bij BSF Expeditie als medewerker export. In deze functie regelt hij alle exportzendingen voor onze klanten.

Meer over Lionel: Momenteel woon ik nog bij mijn ouders in Hellevoetsluis. Over één of twee jaar hoop ik met mijn vriendin Serena te gaan samen wonen.

In mijn vrije tijd:  Ben ik drie tot vier keer in de week in de sportschool te vinden. Verder vind ik het leuk om te relaxen met mijn vriendin: samen een filmpje of serie kijken en uitstapjes maken. In het weekend ga ik altijd één dag met de mannen een biertje drinken.

Opleiding:  Ik heb net de opleiding Logistiek Supervisor, MBO niveau 4 op het STC afgerond.

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantiebestemming is, waar de zon is. Spanje, Italië of Griekenland, het maakt mij niet uit, als er maar zon en strand is!

Dit neem ik mee naar een onbewoond eiland: Mijn vriendin en mijn familie.

Dit is mijn eerste indruk van werken bij BSF Expeditie: Mijn eerste indruk is erg positief. BSF Expedite is een leuk bedrijf met gezellige collega’s. Wat mij vooral is opgevallen, is dat er geen negatieve sfeer hangt bij de collega’s onderling, dit maakt het werken een stuk prettiger.

lionel van wijnen