BSF Expediteurs

11 apr'17

BSF debutant-exposant tijdens Port Exhibition Rotterdam 2017

 

RDM-terrein vormt decor van Mosselen aan de Maas ‘nieuwe stijl’

Normaal staan Rotterdam en haar havens bekend om de ‘Niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Op woensdag 10 en donderdag 11 mei aanstaande is het twee dagen even andersom en meer ‘lullen’ dan poetsen. Dan wordt namelijk op het nostalgische RDM-terrein (Rotterdamse Droogdok Maatschappij) de Port Exhibition Rotterdam 2017 gehouden. Deze beurs is een voortzetting van Mosselen aan de Maas dat de laatste vijf jaar op het 3e Katendrechtse Hoofd te vinden was.

 Port Exhibition Rotterdam 2017 gaat zich volledig richten op bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in en voor de Rotterdamse haven en op hun nationale en internationale relaties. BSF Expeditie is daar één van en beleeft in mei haar primeur als exposant. De beurs is tegelijkertijd een primeur voor de regio’s Waalhaven, Botlekgebied en Rijnmond en de 1e en 2e Maasvlakte. Om de nieuwe aanpak goed te kunnen voorbereiden is eerder door de organisatie besloten om de beurs van augustus vorig jaar naar mei dit jaar te verplaatsen. Een bijkomend voordeel van de nieuwe locaties is dat de beurs daar flink kan groeien, namelijk van 2.000 m² naar 5.000 m². Parkeren is bij RDM gratis.

Koninklijk bezoek

Verwacht wordt dat de vernieuwde opzet en de lage deelnamekosten ertoe zullen leiden dat tussen de 150 en 175 bedrijven en organisaties aan Port Exhibition Rotterdam 2017 zullen deelnemen. Bij de officiële opening om 13.00 uur zal Zijne Hoogheid Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau, van Vollenhoven het goede doel van Port Exhibiton Rotterdam 2017 introduceren. De organisatie heeft op de beursvloer ruimte gereserveerd voor het geven van lezingen en workshops door verschillende exposanten van de beurs. De beurs is beide dagen van 12.00 – 22.00 uur geopend. Meer info op www.portexrotterdam.com.

Indien u ons wilt bezoeken, neem dan contact met ons op. U krijgt dan een unieke code waarmee u zich digitaal kunt registreren.