BSF Expediteurs

20 dec'17

Verhuizing BSF

In 1998 richtte Willem Bestman BSF Expeditie B.V. op in een klein kantoortje aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis. Zijn zoon Ruud sloot direct aan en samen bouwden ze BSF uit tot wat het vandaag de dag is. Gedurende de eerste 20 jaar kon de groei qua huisvesting van het groeiende team telkens worden opgevangen door van de ene naar de andere verdieping te verhuizen. Tussentijds is de directie uitgebreid en is Willem met een welverdiend pensioen gegaan. Met twee decennia achter de kiezen zijn we toe aan de volgende stap.

Op een mooie, centraal gelegen locatie bij winkelcentrum De Struytse Hoeck betrekken we op 1 januari 2018 een modern en ruim kantoor. Het pand is van alle gemakken en faciliteiten voorzien om u ook de komende 20 jaar weer optimaal van dienst te zijn. Dat doen we meteen met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl die we onszelf voor de gelegenheid cadeau hebben gedaan.      

 

Wij verzoeken u vriendelijk ons bezoekadres per 1 januari 2018 in uw administratie en navigatiesysteem te wijzigen in:

BSF Expediteurs

Struytse Hoeck 1

3224 HA Hellevoetsluis

 

We nodigen iedereen van harte uit om tijdens een persoonlijk rondleiding kennis te komen maken met onze nieuwe basis. De koffie is onveranderd lekker!