BSF Expediteurs

30 jul'15

Plons! Daar gaat je nieuwe Mercedes SLS AMG t.w.v. 260.000 euro

Dat het afsluiten van een transportverzekering toch wel handig is, ondervond een man uit Buenos Aires. Hij had een 571 pk sterke Mercedes SLS AMG van meer dan 260.000 euro besteld in Duitsland. De auto zou per containerschip van Duitsland naar Argentinië vervoerd worden, maar bij het lossen in de haven van Buenos Aires ging het gigantisch mis. Drie containers sloegen over boord, waaronder de container met de super dure auto van de man.

Nadat de auto vijf dagen in de haven gedreven had, werd hij uit het water getakeld. Na de auto een paar dagen in de zon te hebben gedroogd, lukte het zelfs om de auto nog te starten! De auto was alleen helaas total loss, door de sporen die het zoute water en de klap in het water hadden achtergelaten. Daarom werd de auto uiteindelijk weer teruggestuurd naar de leverancier in Duitsland.

Toch rot als je een auto van 260.000 euro bestelt, die nooit aankomt. Daarom is het verstandig om uw lading goed te verzekeren. Bij BSF Expeditie B.V. kunt u terecht voor alle soorten transportverzekeringen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

mecredes

 

 

 

 

 

Een nieuwe Mercedes SLS AMG                                  

 merdedes

 

 

 

 

Een Mercedes SLS AMG na vijf dagen zee