Export naar China en Zuidoost-Azië

De export naar China viert al vele jaren hoogtij. Door onze brede kennis en vele jaren ervaring is BSF Expeditie als vanzelf meegegroeid met deze ontwikkeling. Hierdoor zijn wij één van de best ontwikkelde specialisten op het gebied van export naar China. U kunt voor zowel zeevracht als luchtvracht terecht bij BSF Expeditie.

Netwerk voor export naar China

Wij onderhouden solide connecties met een wereldwijd verspreid netwerk van transporteurs. Daardoor kunnen wij voor export naar China, zowel zeevracht als luchtvracht, scherpe prijzen en een kwalitatief hoogstaande dienstverlening bieden. U kunt zowel FCL- als LCL-ladingen aan ons overlaten. Daarbij zetten wij alle vereiste transportmiddelen voor u in. Dat maakt ons de ideale partner voor export naar China. 

Meer weten over export naar China?

Als u verdere informatie wenst te ontvangen over export naar China, dan kunt u contact met ons opnemen. Datzelfde geldt voor het aanvragen van een offerte. Neem contact op met Ruud Bestman via ruud@bsf.nl, hij informeert u graag en doet u graag een passend prijsvoorstel voor export naar China.