Export naar Pakistan

Nederland en Pakistan zijn belangrijke handelspartners. De export naar Pakistan is de afgelopen jaren flink toegenomen. Nederland exporteert voornamelijk olie en olieproducten, machines en chemische stoffen naar Pakistan. Bent u op zoek naar een partner voor export naar dit land in Zuid-Azië? Dan is BSF Expeditie de juiste keuze.

Informatie over Pakistan

Met 180 miljoen inwoners en een groeiende economie is Pakistan een interessante afzetmarkt. Ongeveer een derde van de bevolking woont in stedelijke gebieden en met name deze groep heeft een grote interesse in westerse producten.

Pakistan als exportbestemming

Wanneer u overweegt om te exporteren naar Pakistan, is het belangrijk om de volgende feiten te kennen:

  • Door Pakistaanse zakenmensen in de grotere steden wordt behoorlijk tot zeer goed Engels gesproken.
  • 21% van de bevolking leeft onder de armoedegrens.
  • Er is een grote verdeeldheid tussen de rijke en hoogopgeleide klasse met een hoge levensstandaard en een arbeidersklasse met een zeer lage levenssstandaard.
  • De bevolking groeit sterk, door een hoog geboortecijfer ten opzichte van een laag sterftecijfer.

Alle kennis van export naar Pakistan

BSF Expeditie is de ideale partner op het gebied van export naar Pakistan. Of het nu gaat om zeevracht of luchtvracht, wij bieden u altijd zeer scherpe tarieven en de beste service. Ons wereldwijde netwerk van transporteurs maakt het mogelijk om uw vracht op tijd op de plaats van bestemming te krijgen, waar ook ter wereld.