Export naar Turkije en het Midden-Oosten

De jaarlijks groeiende economie en de strategische ligging op de grens van Europa en Azië, maken Turkije tot een interessant exportland. Turkije krijgt een steeds promintere rol in de handel tussen Europa en Azië.

Netwerk voor export naar Turkije

BSF Expeditie heeft een uitgebreid klantenbestand van ondernemingen die exporteren naar Turkije. U profiteert van ons uitgebreide netwerk van transporteurs, waardoor u altijd de beste service tegen de scherpste prijs voor uw vracht kunt verwachten.

Maar ook voor export naar andere landen in het Midden-Oosten kunt u uitstekend bij ons terecht. Zo verzorgen wij onder ander zee- en luchtvracht naar Saoedi-Arabië, Israël en Egypte.

Meer informatie over export naar Turkije

Of het nu gaat om een FCL of LCL zending of dat u kiest voor luchtvracht, wij zetten alle mogelijke middelen in om uw vracht op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor multimodaal vervoer, zoals truck, trein of binnenvaart vervoer als aanvulling op de lucht- of zeevracht.

Dus bent u van plan om te gaan exporteren naar Turkije of het Midden-Oosten? Of bent u al actief op de Turkse markt en wilt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Kies dan voor de juiste partner. Neem gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.