Zeevracht Denemarken

De belangrijkste producten die door Denemarken geïmporteerd worden zijn: metalen, machines, brandstoffen en motorvoertuigen. Als exporteur staat Denemarken bekend om landbouwproducten, vlees, vis, meubilair van teak en eiken en industriële machines. De belangrijkste handelspartners van Denemarken, zijn de buurlanden Zweden en Duitsland. Verder wordt ook veel gehandeld met andere Europese landen en de VS.

Zeevrachtbestemmingen in Denemarken

Denemarken grenst twee zeeën: de Oostzee en de Noordzee. Zeevracht naar Denemarken duurt relatief kort, de transit tijd ligt tussen de 4 en 6 dagen. De zeevaart verbinding vanaf Rotterdam en Antwerpen zijn direct. Denemarken telt drie havens:

  • Aarhus
  • Kopenhagen
  • Fredericia

Offerte import/export Denemarken

Als importeur of exporteur vindt u het natuurlijk belangrijk om te weten wat de huidige zeevrachttarieven voor bepaalde bestemmingen in Denemarken zijn. Vraag daarom direct een offerte aan en u heeft snel een concurrende en scherpe aanbieding. Maak ook gebruik van de kennis van onze import en export specialisten en neem contact op als u advies of uw zending nodig heeft.