Zeevracht Japan

Japan is de op twee na grootste economie in de wereld. Wilt u zeevracht vervoeren vanuit of naar Japan? Dan bent u bij BSF Expeditie er zeker van dat u lading op tijd aankomt. Wij hebben een groot netwerk in het Verre Oosten, zodat u zeker weet dat u het beste tarief voor uw lading krijgt en daarnaast ook de beste service en voorwaarden.

Bestemmingen in Japan

Japan heeft veel havens mede door de lange kustlijn. De vijf grootste, naar ladingvolume, zijn die van Nagoya, Yokohoma, Tokio, Osaka en Kobe. In 2013 werd 208 miljoen ton in de haven van Nagoya verwerkt en dat was bijna tweemaal meer dan Yokohama met 119 miljoen ton. De andere drie havens in de top vijf verwerkten elk zo’n 90 miljoen ton. In waarde gemeten was Tokio de belangrijkste haven en de grootste containerhaven van het land.

U kunt bij ons terecht voor onderstaande bestemmingen in Japan:

  • Kobe
  • Nagoya
  • Tokio
  • Yokohama

Expediteur Japan en het Verre Oosten

BSF Expeditie is al jarenlang dé Verre Oosten specialist. Of het nu gaat om het importeren vanuit Japen of een ander land uit dit gedeelte van de wereld, zoals China, Indonesië of Vietnam, bij BSF Expeditie kunt u uitstekend terecht voor al deze bestemmingen.

Wilt u meer weten of heeft u interesse naar een tarief voor een specifieke bestemming? Neem dan contact op met onze medewerkers.