Transport 40ft container

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het transport van een 40ft container? BSF Expeditie is de ideale partij voor al uw wereldwijde zeevracht transport. Wij werken onder andere voor bedrijven in de recycling, tuinbouw en voedingsmiddelen branche. 

Soorten 40ft containers

Wij zijn een allround expediteur met een compleet aanbod van alle soorten 40ft containers. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Standaard 40ft containers
  • 40ft High cube containers
  • Reefer 40' containers
  • Reefer 40' High cube containers
  • Open top 40' containers
  • Flat track 40' containers

Naast bovenstaande 40ft containers, kunt u ook uw zeevracht in 20ft containers verschepen. Bekijk het complete overzicht van de beschikbare containers en de bijbehorende specificaties.

40 ft container steil laden

BSF Expeditie is wereldwijd de grootste expediteur in recyclables. Wij zijn daarom de juiste keuze voor specialistisch steil laden voor recycling materialen. Naast verticaal laden, kunt u ook bij ons terecht voor horizontaal of op de grond in containers op de door u gewenste locatie. Daarnaast leveren wij uw vracht af naar de gewenste eindbestemming overal ter wereld, door indien gewenst ook het natransport te verzorgen over de weg of via het spoor.

Meer informatie over zeecontainer transport

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zeecontainer transport? Neem dan contact op met onze zeevracht specialisten op telefoonnummer 0181-391515 en vraag direct een offerte aan.

 

we-deliver

Interesse in onze vracht- en douane-diensten? Onze specialisten helpen u graag!