Verticaal laden

Verticaal laden of steil laden is met name geschikt voor het laden van los gestorte goederen, zoals ferro/non-ferro materialen en recycling materialen. Bij deze manier van laden wordt de container van bovenaf geladen.

Type containers voor verticaal laden

BSF Expeditie is specialist in het transport van recyclables. U kunt bij ons terecht voor verticaal laden op iedere gewenste locatie. Daarnaast bieden wij steil laden aan bij zowel 20ft als 40ft containers, standaard en high cube containers. Wij werken met speciaal ontwikkelde vrachtwagens, uitgerust met een speciaal kiepsysteem. Dit betekent voor u dat het ideale laadgewicht wordt bereikt, wat u een flinke kostenbesparing oplevert.

Liever horizontaal laden?

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor horizontaal laden of op de grond in containers op iedere gewenste locatie. U kunt kiezen uit de volgende type containers bij horizontaal laden:

  • Standaard 40ft containers
  • 40ft High cube containers
  • Reefer 40' containers
  • Reefer 40' High cube containers
  • Open top 40' containers
  • Flat track 40' containers

Kies voor de specialist in recyclables

BSF Expeditie is dé marktleider in transport van recyclables. Wij weten als geen ander, wat er voor u als bedrijf in de (metaal)recycling belangrijk is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en vraag eerst geheel vrijblijvend een heldere, scherpe offerte aan.

 

we-deliver

Interesse in onze vracht- en douane-diensten? Onze specialisten helpen u graag!