Wat kost een container verschepen?

Wilt u weten wat het kost om een container te verschepen? Aangezien de kosten voor het verschepen van een container per aanbieder aanzienlijk kunnen verschillen, loont het vaak de moeite om de prijzen van verschillende partijen te vergelijken. Dit nemen wij u graag uit handen. Wij kennen de markt als geen ander en weten welke aanbieder het beste bij u past.  

Factoren die de kosten bepalen

Bij het verschepen van een container komt natuurlijk veel kijken. Daarom is het verstandig om een expediteur in de arm te nemen. Deze heeft namelijk een uitgebreide ervaring in het verschepen van containers en weet waar u rekening mee moet houden.

De kosten van het verschepen van een container, hangen af van een aantal factoren:

  • Het type container, waarbij 20' DV, 40'DV en 40'HC de meeste voorkomende containers zijn.
  • Het type zending (FCL of LCL).
  • Het gewicht en de afmetingen van de goederen.
  • Het soort goederen en de verpakkingswijze.
  • De vertrekhaven.
  • De bestemmingshaven.

Bijkomende kosten

Naast de kosten van een container verschepen, komen er soms nog andere kosten bij, zoals kosten van eventueel voor- of natransport, douanedocumenten en verzekeringskosten. Ook moet u rekening houden met bijkomende kosten als containerhuur (detention) of kadehuur (demurage/storage). Deze kosten worden berekend als u het aantal dagen dat u de container vrij kunt gebruiken heeft overschreden. Deze kosten kunnen behoorlijk oplopen, dus let er bij uw keuze voor een bepaalde aanbieder op hoe lang u de container vrij kunt gebruiken.

Offerte aanvragen

Bij BSF Expeditie kunt u terecht voor het verschepen van uw container van en naar alle bestemmingen in de wereld. Hier vindt u een overzicht van onze import en export bestemmingen. Wilt u de exacte prijs weten van uw verscheping? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en neem contact op met onze experts.

 

we-deliver

Interesse in onze vracht- en douane-diensten? Onze specialisten helpen u graag!