Zeevracht Zuid-Korea

Wat betreft export is Zuid-Korea sterk in hightech-goederen, de staalindustrie, scheepsbouw en automotive. Deze producten worden voornamelijk naar de VS, Japan, Hongkong en Singapore geëxporteerd, maar ook naar Europese landen, zoals Duitsland.Zuid-Korea importeert vanuit de landen: VS, Japan, Duitsland, Australië en Saoedi-Arabië. Vanuit deze landen worden o.a. machines, ijzer en staal, transportmiddelen en electronische apparatuur geïmporteerd.

Een content heading

Zoals hierboven beschreven in Zuid-Korea een belangrijk handelsland voor landen in Zuidoost-Azië, maar ook voor landen in het Midden Oosten en Europa. De belangrijkste haven van Zuid-Korea ligt in Busan. Dit is de tweede stad van Zuid-Korea, na de hoofdstad Seoel. Busan behoort tot de top 5 van grootste havens ter wereld als het gaat om aantal overgeslagen containers. Heeft u zeevracht vanuit of naar Busan te verschepen? Door ons uitgebreide netwerk in Busan, kunt u altijd rekenen op de scherpste tarieven, tegen uitstekende voorwaarden.

Wilt u meer weten over onze service of een tarief opgevragen naar Busan of een andere bestemming in Zuidoost-Azië of ergens anders ter wereld? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.